Dave Bautista is echt klaar met 'Guardians of the Galaxy', maar keert graag terug in het Marvel Cinematic Universe

Dave Bautista is echt klaar met 'Guardians of the Galaxy', maar keert graag terug in het Marvel Cinematic Universe

De acteur wil graag opnieuw in een superheldenfilm spelen en dan het liefst een schurk neerzetten.

Dave Bautista maakte lange tijd een belangrijk deel uit van de Guardians of the Galaxy-groep, maar liet weten na de derde film van vorig jaar niet terug te keren als Drax. Toch ziet hij het wel zitten om verder te gaan met Marvel.

Hoewel er nog niet zo heel lang geleden een artikel langskwam op FilmTotaal over Bautista die aast op de rol van Batmans aartsvijand Bane en het wel ziet zitten om opnieuw samen te werken met James Gunn, zegt hij nu dat hij wel een andere rol wil hebben in het MCU.

Uitleg
Zo zegt de spierbundel tijdens een recent interview: "Volgens mij heeft niet iedereen mijn reactie begrepen. Ik ben klaar als Drax, maar ik heb wel nog contact met Marvel. Ik heb weer een gesprek gehad met Kevin Feige en hij weet dat ik wel interesse heb in een andere rol".

"Ik hou van de superheldenuniversums. Ik ben een grote fan. Of nu Marvel of DC mij belt, ik neem de telefoon altijd op. Als het een rol is die bij mij past sta ik ervoor open. Ik zou graag eens een schurk spelen. Dus ik zeg ja tegen andere superheldenfilms, maar mijn avontuur als Drax is voorbij".

Iets anders
Bautista, eveneens bekend van Spectre en Blade Runner 2049, liet al eerder weten dat de rol van Drax niet erg uitdagend was. Hij wil dan ook graag iets anders uitproberen, maar gezien zijn populariteit zal dat vast en zeker wel gaan lukken.NieuwsFilm

meest populair