2 grote en een kleinere filmparel die je op Disney+ vindt

2 grote en een kleinere filmparel die je op Disney+ vindt

Alles van het Huis van de Muis en meer: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Avengers: Infinity War (2018)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, e.a. | Kijk direct
De gevaarlijke titaan Thanos is op een megalomane missie om zes krachtige stenen te verzamelen waarmee hij al het leven in het heelal wil halveren. Wanneer de Avengers lucht krijgen van zijn plannen, kunnen ze niets anders dan in actie komen. Met behulp van de Guardians of the Galaxy zetten de helden alles op alles om Thanos en zijn hulpjes te stoppen voordat het te laat is.


Nightmare Alley (2021)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, e.a. | Kijk direct
Stanton Carlisle, een manipulatieve kermisartiest, is wanhopig op zoek naar een betere toekomst. Samen met een even sluwe als mysterieuze psychiater Lilith Ritter besluit hij rijke toeschouwers op te lichten. Hun doel is een rijke zakenman. Maar wat Carlisle zich niet realiseert, is dat Ritter nog gevaarlijker is dan hij.


Coco (2017)
Regie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a. | Kijk direct
Miguel droomt van een leven als muzikant. Hij gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders, waar hij ene Héctor ontmoet. Dit charmante skelet wordt een onverwachte bondgenoot in Miguels zoektocht naar de geheimen van zijn familiegeschiedenis.NieuwsFilm

meest populair