Een zwaarbewapende Henry Cavill op de spectaculaire poster van 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'

Een zwaarbewapende Henry Cavill op de spectaculaire poster van 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'

Op de poster zien we de heldhaftige en bewapende groep soldaten op een knallende oranje achtergrond.

Lionsgate knalde vandaag de explosieve poster van The Ministry of Ungentlemanly Warfare op hun sociale media-pagina's en het maakt de fans alleen maar ongeduldiger voor de release.

"Een beetje waanzin, veel chaos en één missie," volgens Lionsgate. Het lijkt wel alsof Lionsgate de reacties onder de waanzinnige poster aan het beschrijven is.

De ondergang van het naziregime
The Ministry of Ungentlemanly Warfare is gebaseerd op het boek Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII van Damien Lewis en is een fictieve versie van de echte operatie die de ondergang van het naziregime veroorzaakte.

"Het Britse leger rekruteert een kleine groep hoogopgeleide soldaten om tijdens de Tweede Wereldoorlog de Duitse troepen achter de vijandelijke linies aan te vallen," aldus de synopsis op IMDb.

De groep helden
Op de poster is de groep soldaten te zien, gespeeld door Henry Cavill, Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusamokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding en Cary Elwes.NieuwsFilm

meest populair