Verleidelijke Elizabeth Hurley op het strand in trailer voor 'Strictly Confidential'

Verleidelijke Elizabeth Hurley op het strand in trailer voor 'Strictly Confidential'

In deze spannende thriller is niets wat het lijkt en komen duistere geheimen aan het licht.

Binnenkort is het tijd om de nieuwste film van actrice Elizabeth Hurley te bewonderen. Ze is te zien in de eerste trailer van de spannende thriller Strictly Confidential.

Regisseur Damian Hurley komt al snel met een verleidelijke nieuwe thriller en heeft Elizabeth Hurley (Serving Sara) gestrikt voor een van de hoofdrollen.

Duistere geheimen
In Strictly Confidential wordt Mia (Georgia Lock) achtervolgd door de zelfmoord van haar beste vriendin Rebecca (Lauren McQueen). Met tegenzin accepteert ze een uitnodiging van Rebecca's familie om bij hen thuis in Caribisch gebied te komen.

Eenmaal op het eiland kan Mia niet anders dan denken dat er meer aan de hand is rondom Rebecca's dood. Al helemaal wanneer ze erachter komt dat haar familie de meest duistere geheimen verbergt.

Tropisch oord
In de eerste trailer zien we een verleidelijke Hurley op een zonnig strand en zien we hoe een tropisch oord verandert in een duistere plek. Bekijk de eerste beelden hieronder:Strictly Confidential is in de Verenigde Staten vanaf 5 april in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair