Austin Butler ziet zichzelf in alle naïviteit voor de eerste Amerikaanse James Bond aan

Austin Butler ziet zichzelf in alle naïviteit voor de eerste Amerikaanse James Bond aan

Austin Butler's acteercarrière is in opkomst met uitdagende rollen in films als 'Elvis' en 'Dune: Part Two'.

De acteercarrière van Austin Butler zit in stijgende lijn. Met moeilijke personages in films als Elvis en Dune: Part Two duikt de 32-jarige acteur volledig in een personage.

Austin wist kennelijk op jonge leeftijd al dat hij goed was in het aanleren van accenten. Zo zei hij als beginnende acteur in een video van Teen Vogue uit 2012 dat hij wel de eerste Amerikaan kon zijn die James Bond kon spelen - met een Brits accent natuurlijk.

Jong en naïef
In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon moet Austin heel hard lachen om zijn naïviteit. De Amerikaanse ster zei: "Dat was maf. Wat dacht ik eigenlijk? Ik groeide op met James Bond en was er weg van. Maar hij moet Brits zijn."

In de uit het archief opgegraven video is ook een jonge Zendaya te zien. Austin vertelde dat hij vergeten was dat hij haar bij die fotosessie voor het eerst ontmoet had. Zendaya herinnerde hem daar laatst aan.

Goede voorbereiding
In een eerdere filmversie zou Mick Jagger zijn griezelige personage spelen. Zijn griezelige personage zou in een eerdere filmversie gespeeld worden door Mick Jagger. Uiteindelijk speelde Sting hem. Austin ontmoette Sting laatst bij een première en was zwaar onder de indruk.



Voor de rol van slechterik ontvangt Austin goede recensies. Hij zei over de voorbereiding: "Ik wilde hem niet bevooroordeeld spelen en dook in hoe zijn jeugd moet zijn geweest. Ook had ik veel aan het personage van Stellan Skarsgard. Hij zette de baron zo goed neer."

NieuwsFilm

meest populair