Sterren onthullen welke films hen tot tranen toe bewogen: Niet door de slechte prestaties

Sterren onthullen welke films hen tot tranen toe bewogen: Niet door de slechte prestaties

Ook filmsterren huilen bij bepaalde films en de Oscar-genomineerden nemen je mee van Parallel Mothers tot Matilda en Spider Verse.

Ook acteurs huilen bij het zien van sommige films - en niet omdat die slecht zijn. Fans zijn het in elk geval eens met de emoties van onder meer Emily Blunt, Emma Stone en America Ferrera.

In de onderstaande YouTube-video van Variety vertellen meerdere sterren welke films hen in tranen kregen. Zo zei Emily Blunt: "Ik huilde bij Parallel Mothers. Wanneer zij huilt, moet ik ook huilen. Ik kan er niet tegen als iemand huilt. Ik huil onmiddellijk mee."

Krachtige films
Carey Mulligan vertelde dat ze net vijf minuten in The Zone of Interest zat en al moest huilen. Volgens haar is de hele film krachtig. Emma Stone zei over haar tranen: "Ik zag laatst Sleepless in Seattle opnieuw. Zoveel stukjes in die film zijn gewoon hartverscheurend."

America Ferrera zei dat de film Past Lives haar brak door de lange, oncomfortabele scènes. Ze vond het briljant dat tijd werd gemaakt voor de kijker om de emotie mee te voelen. Sterling K. Brown huilde bij Matilda, omdat zijn zoon voor het eerst huilde bij een film.

Elke emotie
DaVine Joy Randolph werd emotioneel bij het zien van The Bronx Tale, omdat het culturen samenbrengt en laat zien dat iedereen hetzelfde is. Lily Gladstone vond The Holdovers intens, omdat het personage elke emotie goed laat zien.



Celine Song werd emotioneel bij de Spider Verse, omdat het hoofdpersonage zo onbaatzuchtig is. Meer filmtips van Oscar-genomineerden staan in de video.

NieuwsFilm

meest populair