Fans vergelijken Bill Skarsgård in 'The Crow' nu al met de Joker uit 'Suicide Squad'

Fans vergelijken Bill Skarsgård in 'The Crow' nu al met de Joker uit 'Suicide Squad'

Het is geen goed teken wanneer je wordt vergeleken met Jared Leto's geflopte schurk...

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de eerste foto's van The Crow-hoofdrolspeler Bill Skarsgård. Niet iedereen is hier echter van onder de indruk, voornamelijk vanwege het feit dat de kiekjes doen denken aan een andere schurk.

Skarsgård kruipt in de remake van The Crow in de huid van de muzikant Eric Draven, die terugkeert van de dood. Hij heeft maar een enkel doel: wraak uit te oefenen voor de moord op zichzelf en zijn verloofde, Shelly Webster (gespeeld door FKA Twigs).

Ontvangst
Niet iedereen is echter een fan van de look van de nieuwe Crow. Ondanks het feit dat regisseur Rupert Sanders al liet weten dat zijn blockbuster anders is dan het origineel, vinden de nodige filmfanaten dat Draven wel erg veel op Jared Leto's Joker lijkt.

De met een Oscar bekroonde Leto wist echter niet te overtuigen als 'the Clown Prince of Crime'. Voornamelijk zijn look vonden vele bioscoopgangers teleurstellend, dus het feit dat Skarsgards Draven hier nu al mee wordt vergeleken is niet echt een goed teken.

Hoop
Hoewel de eerste kiekjes dus niet zo goed onthaald werden als gehoopt, zijn er ook mensen die zeggen wat we ons niet al te veel zorgen hoeven te maken. Skarsgard wist al vaker hoge ogen te gooien en geloven dat hij het hier wederom een sterke prestatie zal leveren.

Zie een handjevol reacties hieronder.







NieuwsFilm

meest populair