Eerste beelden van 'The Crow'-remake met een getatoeëerde Bill Skarsgård

Eerste beelden van 'The Crow'-remake met een getatoeëerde Bill Skarsgård

Eric Draven met veel guyliner en een zwarte jas met hieronder zijn blote getatoeëerde bovenlijf.

Nieuwe en eerste foto's van de komende The Crow-remake tonen een verliefde en getatoeëerde Bill Skarsgård, die zich voorbereidt op wraak.

De remake van de eerste originele film wordt geregisseerd door Rupert Sanders en is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van James O'Barr.

Eric Draven
Bill Skarsgård speelt de muzikant Eric Draven die terugkomt uit de dood om wraak te nemen voor de moord op hemzelf en zijn verloofde Shelly Webster (FKA Twigs).

In de originele film werd Eric Draven gespeeld door Brandon Lee, maar de acteur overleed jammer genoeg op jonge leeftijd door een vuurwapenstunt die fout ging op de set van The Crow.

Eerbetoon
Regisseur Rupert Sanders maakt duidelijk dat zijn nieuwe film anders is dan de originele film en hij beschouwt het ook als een soort eerbetoon aan Lee.


"Brandon was een originele stem. ik hoop dat hij trots is op wat we hebben gedaan en hoe we het verhaal weer terug hebben gebracht. Zijn versie van 'The Crow' is echt fragiliteit en schoonheid en ik denk dat Bill zich daar een opvolger van voelt," aldus de regisseur in een interview van Vanity Fair en in de beschrijving op Instagram.

Guyliner en een zwarte jas
Naast de citaten van de regisseur deelde Vanity Fair dus ook een paar eerste foto's van de nieuwe The Crow, waarop we de liefde tussen Eric en Shelly zien en ook een beeld van Eric Draven met veel guyliner en een zwarte jas met hieronder zijn blote getatoeëerde bovenlijf.Naar verluidt is de remake vanaf 7 juni in de Amerikaanse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair