Eerste blik op het pak van Superman in de nieuwe 'Superman'-film van James Gunn

Eerste blik op het pak van Superman in de nieuwe 'Superman'-film van James Gunn

Dit is de S waarmee de nieuwe Superman, oftewel acteur David Corenswet, mee zal pronken.

Eerder vandaag kwam er al het eerste kiekje voorbij van TRON: Ares dat misschien wel eens een blik geeft op de outfit van hoofdrolspeler Jared Leto. Zo te zien wil James Gunn niet achterblijven, want de grote DC-baas geeft nu eveneens de eerste foto vrij van de nieuwe Superman-outfit.

Toen Gunn, o.a. bekend van de Guardians of the Galaxy-trilogie, het stokje overnam bij DC, vonden er heel wat veranderingen plaats. Een van de meest merkante was dat Henry Cavill niet meer te zien zal zijn als Superman en vervangen werd door David Corenswet.

Wat te verwachten
Ondanks het feit dat de nodige filmfanaten dit behoorlijk jammer vinden, zijn er ook miljoenen cinefielen die niet kunnen wachten op de nieuwe Superman-film. Gunn trakteert de fans nu op een eerste blik van Corenswets outfit.

Hoewel we nog niet het volledige pak krijgen te zien, zien we wel dat de iconische S die op de borstkast van Superman pronkt er anders uit ziet dan die van Cavill (zie de afbeelding boven het artikel). De nieuwe variant werd goed ontvangen, want binnen enkele uren had Gunn al honderdduizenden likes ontvangen.

Bericht
Zo schrijft Gunn: "Ik ben enorm blij dat ik kan aankondigen dat we vandaag, 29 februari, zijn begonnen met de opnames van SUPERMAN, dat trouwens toevallig ook Supermans verjaardag is!" Bekijk het eerste kiekje hieronder!NieuwsFilm

meest populair