Nieuwe film van 'Everything Everywhere All at Once'-regisseurs krijgt releasedatum

Nieuwe film van 'Everything Everywhere All at Once'-regisseurs krijgt releasedatum

De 'Daniels' keren terug naar het witte doek, wellicht weer met een Oscarwinnaar?

Everything Everywhere All at Once was de verrassendste hit van 2022. De knotsgekke indie-film slaagde erin om een groot publiek te trekken en sleepte daarna maar liefst 7 Oscars in de wacht, waaronder die voor Best Picture.

Het lijkt dan ook alsof de hele filmwereld heeft zitten wachten op wat de regisseurs van Everything Everywhere All at Once, Daniel Kwan en Daniel Scheinert (ook wel de 'Daniels' genoemd), als volgende project gaan doen. Daar weten we nu iets meer over.

Releasedatum
Hoewel er nog geen details zijn vrijgegeven over het verhaal van de film of de cast, laat staan een titel, weten we wel dat het duo de film voor Universal gaat maken. Die studio voegde afgelopen week een "Untitled Event Film Directed by Daniels" toe aan hun kalender.

De nieuwe film staat gepland op 12 juni 2026. Dat is iets meer dan twee jaar in de toekomst, en meer dan vier jaar na de release van Everything Everywhere All at Once. De Daniels zijn in de tussentijd wel druk geweest met TV-projecten.

Everything Everywhere All at Once
Bekijk hieronder nog eens de trailer van Everything Everywhere All at Once. De film met onder andere Michelle Yeoh, Stephanie Hsu en Ke Huy Quan is online te huren via Pathé Thuis.NieuwsFilm

meest populair