Hayden Christensen liet kind kapot schrikken tijdens opnames 'Star Wars'-prequels en bood zijn excuses aan

Hayden Christensen liet kind kapot schrikken tijdens opnames 'Star Wars'-prequels en bood zijn excuses aan

Hayden Christensen bekent moeite te hebben gehad met het doden van Jedi, inclusief jonge Jedi, in Star Wars.

Een van de meest nare stukjes in Star Wars is wel het moment dat Anakin Skywalker alle Jedi moet doden, inclusief de jongsten die zich wilden overgeven. Hayden Christensen bekende laatst ook moeite te hebben gehad met die scène in Star Wars: Revenge of the Sith.

Tegen Empire Magazine zei hij hier: "Kennelijk vergeten kinderen die scène als ze me zien. Er is geen angst of intimidatie. Ze zijn gewoon blij om Anakin te ontmoeten. Er werd veel gepraat over die scène en ik ben blij dat George Lucas dat deed. Het was een gedurfde zet. En het was schokkend."

Geschrokken reacties
Hij vertelde: "Toen we het filmden, hadden we moeite om een oprechte reactie bij die jongen te zien. Dus schreeuwde en gromde ik naar hem om hem te laten schrikken. We kregen de reactie die we nodig hadden, waardoor die scène goed uitpakte."

Er waren veel gemengde reacties op de prequels, maar in de loop der jaren werden die overwegend positief. Hierdoor begon Hayden naar evenementen te gaan, die hij eerst weigerde. Hij zei: "Ik zag die jongen, Ross Beadman, jaren later weer en zei tegen hem sorry dat het zo ging."

Nieuwe serie
Hayden Christensen is net als Ewan McGregor ook te zien in de nieuwe serie Star Wars: Obi Wan Kenobi. Hayden vertelt meer in de YouTube-video van Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair