Er zit iets met scherpe tanden in het water in de thriller 'Something in the Water'

Er zit iets met scherpe tanden in het water in de thriller 'Something in the Water'

Binnenkort krijgen we weer een nieuwe haaienfilm op het witte doek te zien...

Wat is er nodig voor een vermakelijk filmavondje? Neem een groep actrices in zomerse kleding met een bekend watermonster en klaar ben je. Dit levert regelmatig rotzooi op, maar er zijn uitzonderingen.

Bij 'The Asylum' weet je sowieso vaak wat je te wachten staat, maar in dit geval is het 'StudioCanal' (niet de minste) die over 2 weken hun nieuwste project, getiteld Something in the Water, uitbrengt in de bioscoop.

Het verhaal
Vijf vriendinnen komen samen op een Caribisch eiland voor de bruiloft van één van hen. Voorafgaand aan het feest maken ze een boottochtje, maar dan wordt iemand bij het zwemmen plotseling ernstig gebeten. De meiden moeten zo snel mogelijk terug, maar dan slaat het noodlot toe.

Hun boot klapt op een rots kapot en begint in rap tempo te zinken. Zo verandert een gezellige girlstrip in een strijd op leven en dood wanneer ze midden op zee, buiten het zicht van alles en iedereen en uiteraard zonder mobiel bereik, zijn overgeleverd aan een bloeddorstige hongerige haai.

Trailer en poster
Bekijk hieronder de trailer en poster. De haai zelf is maar weinig te zien op de beelden en dat is óf een heel goed teken (spanningsopbouw naar de onthulling) óf juist een verdoezeling van belabberde special effects.

NieuwsFilm

meest populair