Millie Bobby Brown bekent erg claustrofobisch te zijn: De tranen zijn echt in 'Damsel'

Millie Bobby Brown bekent erg claustrofobisch te zijn: De tranen zijn echt in 'Damsel'

Millie Bobby Brown vertelt over haar stunts en huilscènes in de nieuwe film Damsel, met hulp van haar hond.

Millie Bobby Brown is eerdaags in de nieuwe Netflix-film Damsel te zien. De film bracht voor haar compleet nieuwe ervaringen mee, tot huilens toe.

De 21-jarige ster vertelde in de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon: "Ik heb nog nooit zulke stunts gedaan. Ik moest me letterlijk in het diepe gooien. En ik ben claustrofobisch. Ik moet 'nee' zeggen tegen kleine ruimtes."

Erg veel stunts
Ze vervolgde: "Ik las het scenario en het bevat zoveel stunts. Niet normaal. Ik moest voor een scène door een smalle tunnel tijgeren en ik zei dat ik dat niet kon doen. Toch vroegen ze het me toch te proberen."

Millie legde uit: "Mijn assistent en mijn verloofde moesten mijn voeten vasthouden, terwijl de regisseur me aanmoedigde vanaf de andere kant. Heel lief, maar ik was in pure paniek en huilde. De tranen die je ziet in de film zijn echt. Daar kwam geen acteren aan te pas."

Een echte hulphond
Gelukkig was haar hond Winnie er. De poedel heeft een bijzonder goede klik met Millie en houdt haar goed in de gaten. Zo hielp ze Millie door de spannende scènes heen - en door het interview, want de hond eist alle aandacht op door haar vertederende aanwezigheid.Millie vertelde: "Ze weet wanneer ik aan het acteren ben en wanneer niet. Ze weet wanneer ik echt huil en wanneer niet. En ze weet waar de camera's staan en let daar ook op. Ze verscheen ook in bladen, enzo."

NieuwsFilm

meest populair