'Snow White and the Seven Samurai' zit vol levensgevaarlijke "prinsessen"

'Snow White and the Seven Samurai' zit vol levensgevaarlijke "prinsessen"

Geen dwergen maar zeven dodelijke vrouwen die sneeuwwitje trainen om een krijger te worden.

Er is best veel te doen over de nieuwe Disney live-action remake Snow White and the Seven Dwarfs. Mocht dit niet echt voor jou weggelegd zijn, dan komt er nu een variant uit op dit sprookje dat meer is bedoeld voor de actiefans onder ons, namelijk Snow White and the Seven Samurai.

Zoals de titel het al aangeeft moet je deze film niet al te serieus nemen. Dit is namelijk ook het werk van Amerikaanse studio Asylum, die zich focust op lowbudgetfilmproducties en direct-naar-video-films. De studio staat vooral bekend om haar films gebaseerd op dezelfde thema's als big-budgetfilms.

Plan
De films van Asylum worden vaak tegelijk met deze grotere films uitgebracht om mee te liften op hun succes. Door de pers worden dergelijke films ook wel 'mockbusters' genoemd. Toch zijn de films van Asylum tamelijk populair.

De synopsis van Snow White and the Seven Samurai luidt als volgt: Snow White wordt verbannen door haar stiefmoeder, maar weet weer onderdak te vinden bij een team van assassins, genaamd 'The Seven Samurai'.

Doel
Deze groep traint Snow White om ook een bedreven vechter te worden. Hun doel? De stiefmoeder van Snow White uit te schakelen, die alsmaar gevaarlijk en krachtiger wordt en nu al bijna niet meer te stoppen is. Snow White and the Seven Samurai moeten iets doen, voordat het te laat is.NieuwsFilm

meest populair