3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Okja (2017)
Regie: Joon-ho Bong | Cast: Ahn Seo-Hyung, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, e.a. | Kijk direct
Een multinational wil het beste varkensvlees ter wereld op de markt brengen en schrijft een wedstrijd uit waarbij boeren worden uitgedaagd om supervarkens te fokken. Het winnende varken is Okja uit Zuid-Korea. De eigenaren, de tiener Mija en haar opa, willen het beest echter niet afstaan.



Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.



Uncut Gems (2019)
Regie: Benny en Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Kijk direct
Juwelier Howard Ratner heeft behoorlijke schulden door zijn gokprobleem. Via via heeft hij een ongeslepen opaal uit Ethiopië weten te halen, waarmee hij zijn schulden hoopt af te betalen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.



NieuwsFilm

meest populair