Salma Hayek bewijst opnieuw fantastisch te zijn: Grijze haren en een openvallende badjas

Salma Hayek bewijst opnieuw fantastisch te zijn: Grijze haren en een openvallende badjas

Het artikel beschrijft een hilarisch moment waarbij Salma Hayek per ongeluk topless op Instagram verschijnt.

Haast iedereen is dol op Salma Hayek. De 57-jarige ster uit The Hitman's Wife's Bodyguard en Magic Mike's Last Dance staat immers bekend om haar verrassend droge kijk op zaken en goede werkhouding.

Die efficiënte werkwijze zorgde alleen wel voor een hilarisch filmpje op haar Instagram. Salma werd klaargemaakt door een stylingteam voor waarschijnlijk een fotoshoot of interview.

Openvallende badjas
Terwijl de ster uitlegde hoe haar grijze haren worden geverfd, valt haar badjas steeds open met de borsten duidelijk zichtbaar. Salma was echter druk en merkte er niet zoveel van. Hieronder werd wel een filter gebruikt voor de kijkers thuis.

Ze vertelde: "We hebben geen geheimen hier. Kijk eens naar al die witte haren. Hoe kun je dit soms bedekken zonder het te verven? Wanneer ik alleen ben, gebruik ik mascara. De kleine, rebellerende haartjes worden dan zwart en blijven ook plat liggen."

Geweldige kapper
Ze vervolgde met de producten in beeld: "Maar vandaag gebruikt deze geweldige kapper een ander trucje. Ik geef er niet om. Maar soms geven de mensen met wie ik werk er wel om."



Haar vriendelijke kijk op zaken en mensen maakt haar erg geliefd. Ze krijgt dan ook op haar beurt lieve complimenten van kijkers als Eva Mendes en Kate Hudson. Haar verschijning is in elk geval opnieuw fantastisch.

NieuwsFilm

meest populair