Riskeert 'Furiosa: A Mad Max Saga' nu al een onbegrijpelijk plotgat?

Riskeert 'Furiosa: A Mad Max Saga' nu al een onbegrijpelijk plotgat?

Gaat regisseur George Miller de mist in als hij dit personage laat terugkeren?

In Mad Max: Fury Road maakten we kennis met Charlize Therons Furiosa. Dit personage keert terug voor de prequel spin-off Furiosa, maar misschien dat dé grote ster van de franchise hier eveneens in zal opduiken. Of dit zo'n goed idee is is nog maar de vraag.

Regisseur George Miller heeft deze keer de populaire Anya Taylor-Joy gecast als Furiosa, aangezien dit gaat over de jonge jaren van dit personage. Miller liet echter nog niet zo heel lang geleden dat niemand minder dan 'Mad Max' misschien ook wel in de blockbuster te zien zal zijn.

Probleem
Het probleem is dat het lastig is te weten hoe oud Max Rockatansky nu precies is, vanwege de onsamenhangende manier waarop de tijdlijn wordt gepresenteerd. Ondanks het feit dat de franchise enorm geliefd is, zijn er de nodige filmfanaten die zeggen dat inconsistente details het allemaal ietwat onduidelijk maken.

Dit wordt verder versterkt door de verschillende acteurs die Max hebben gespeeld in de verschillende films, namelijk Mel Gibson in de oorspronkelijke trilogie en Tom Hardy in de latere reboot-film. Hierdoor blijft Max's exacte leeftijd en de samenhang van zijn verhaal enigszins onduidelijk en open voor interpretatie binnen de Mad Max-franchise.

Terugkeer
Miller liet al eerder weten dat Max natuurlijk rondloopt in dezelfde wereld als Furiosa, maar sommige fans vrezen eveneens dat als Max op zal duiken in dit verhaal dat dit af zal leiden van Furiosa's avontuur. Ook zou het vreemd zijn dat de personages zich al zouden treffen voor het hele gebeuren in Fury Road.


De regisseur weet natuurlijk wel wat hij doet en heeft al vaker aangetoond pareltjes te kunnen leveren. Hopelijk zal dat hier niet anders zijn en maakt Miller de goede keuzes. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair