Nog een 'Bad Boys for Life'-ster keert terug voor de vierde 'Bad Boys' die deze zomer verschijnt

Nog een 'Bad Boys for Life'-ster keert terug voor de vierde 'Bad Boys' die deze zomer verschijnt

De zoon van Mike Lowry lijkt nu zijn vader echt te gaan helpen.

Het was al een tijdje bekend dat Will Smith en Martin Lawrence zouden terugkeren als Mike Lowry en Marcus Burnett voor een vierde Bad Boys. Nu heeft een andere acteur die een belangrijke rol speelde in Bad Boys for Life eveneens voor Bad Boys 4 getekend.

Opgelet, hieronder volgen SPOILERS, dus lees niet verder als je het derde deel nog niet hebt gezien!

Terugkeer
Het gaat hier om Jacob Scipio, die in de derde film te zien is als Armando Aretas, de vervreemde zoon van Lowry. Armando is onder de invloed van zijn moeder uitgegroeid tot een meedogenloze crimineel die iedereen uit de weg ruimt.

Op het einde van de film besluit hij toch voor zijn vader te kiezen en redt hij Mike. Toch moet Armando de gevangenis in voor al zijn misdaden, maar de laatste scène van de blockbuster laat zien dat hij misschien toch niet zo lang achter slot en grendel hoeft door te brengen.

Wat te verwachten
Mike bezoekt zijn zoon en zegt dat hij zijn gevangenisstraf kan verkorten als hij hem helpt met een missie, waar Armando wel oren naar heeft. Wat dit precies inhoudt is vooralsnog niet duidelijk, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.


Voor Bad Boys 4 keert het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah terug. De blockbuster zal deze zomer al te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair