Rebecca Ferguson vertelt over eerste dag op set met Tom Cruise:  "Vloekend van gebouw af"

Rebecca Ferguson vertelt over eerste dag op set met Tom Cruise: "Vloekend van gebouw af"

Rebecca Ferguson en Tom Cruise werken samen aan Mission: Impossible-films met moeilijke stunts en uitdagingen.

Rebecca Ferguson werkt met Tom Cruise sinds Mission: Impossible - Rogue Nation. Erg gemakkelijk is het werken niet met zo'n perfectionistische actieheld.

In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show bespraken zij een paar stunts uit Mission Impossible: Fallout. Rebecca vertelde: "Ik wist eigenlijk niet goed waar ik mee instemde. Ik wist niet wat een actiefilm met Tom inhield."

Springen van een gebouw
Op een foto die zij toonden, klampte ze zich aan hem vast. Rebecca vertelde: "Op mijn allereerste filmdag sprongen we van een gebouw af. Dat ben ik vloekend en wel. Schreeuwend in zijn oren. En na de landing zei hij: 'Welkom in mijn show'."

Tom lachte en zei dat hij zich niet herinnerde dat te hebben gezegd, waarop Henry Cavill grapte dat hij dat tegen elk van hen heeft verteld. Ook Henry Cavill en Simon Pegg vertelden in het interview hoe zij hun grenzen hebben verlegd.

Toch maar die stunt
Het lastige is namelijk dat als iemand als Tom zegt iets zelf te doen, de rest niet achter kan blijven. Hoe ver ga je dan? Hierop zei Tom droog: "Jullie waren zelf niet uit die stunt-ruimte te krijgen."



NieuwsFilm

meest populair