3 spannende oorlogsfilms op Netflix: welke kies jij uit?

3 spannende oorlogsfilms op Netflix: welke kies jij uit?

Drie stevige oorlogsfilms die je gewoon vanaf je eigen bank kijkt.

Op Netflix vind je veel films. Niet al deze films zijn even goed, maar de onderstaande drie oorlogsfilms zijn perfect voor een avond vermaak!

Unbroken

Regie: Angelina Jolie| Hoofdrollen: Domhnall Gleeson, Jai Courtney, Garrett Hedlund| Kijk nu



Louis Zamperini was tijdens de Olympische Spelen van 1936. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stort zijn vliegtuig neer op zee. Samen met twee bemanningsleden dreven ze 47 dagen en 2000 mijl op zee, totdat ze gevangen werden genomen door de Japanse marine.

Blood & Gold

Regie: Peter Thorwarth | Hoofdrollen: Robert Maaser, Alexander Scheer, Stephan Grossmann | Kijk nu



Het zijn de nadagen van de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat die gedeserteerd is wil nu op zoek gaan naar zijn dochter en dus zo snel als mogelijk terugkeren naar huis. Hij raakt echter verwikkeld in een strijd met troepen van de Schutzstaffel, die op zoek zijn naar een verborgen joodse schat, bestaande uit goud.

Sand Castle

Regie: Fernando Coimbra | Hoofdrollen: Henry Cavill, Luke Evans, Nicholas Hoult | Kijk nu



Matt Ocre moet met zijn peloton en leider sergeant Baker in een onveilig en onstabiel Iraaks boerendorp, Baqubah. een watersysteem repareren, wat de inwoners van Baghdad op prijs stellen. Helaas zijn er ook vijanden in de buurt die hun nabijheid als vijandelijkheid opvatten. Zij zien liever de Amerikanen spoedig vertrekken, al moeten ze er geweld bij toepassen.

NieuwsFilm

meest populair