Bradley Cooper gaf collega Dax Shepard het beste advies ooit na terugval in afkicken

Bradley Cooper gaf collega Dax Shepard het beste advies ooit na terugval in afkicken

Bradley Cooper motiveert collega's en fans met zijn 20 jaar nuchter zijn, zoals Dax Shepard.

Afkicken van alcohol en drugs is niet zo gemakkelijk en al helemaal niet als je bekend bent. Bradley Cooper begrijpt dat en is zelf zo'n 20 jaar sober.

Vaak helpt de ster uit Maestro en Guardians of the Galaxy collega's en fans verder met hetzelfde. Zo motiveerde hij Dax Shepard te bekennen dat hij na 16 jaar nuchter zijn toch de fout inging. De regisseur en acteur uit CHIPS en Veronica Mars vertelde recent in de podcast Dinner's On Me dat hij de fout inging.

Toch in de fout
Dax had een motorongeluk in 2020 en raakte verslaafd aan pijnstillers. Hij zei: "Ik overwoog om mensen maar niet te vertellen dat ik pas weer 7 dagen sober was. Het leek me vervelend voor mijn vrouw Kristen Bell, omdat ze in elk interview vragen over mijn verslaving zou krijgen."

Tot hij Bradley sprak en het beste advies ooit kreeg. Dax vertelde: "Er is niets behulpzaam aan iemand die 16 jaar sober is en getrouwd is met Kristen Bell en rijk is. Wat wel helpt, is dat iemand shit doorslikte en weer overeind probeert te komen."

Aardig of eerlijk
Dax zei ook: "Ik wilde graag dat mensen me aardig zouden blijven vinden. Maar ik dacht: Als ik eerlijk wil blijven en er mensen mee wil helpen, heb ik maar een optie over." In de YouTube-video van Sony Podcasts wordt meer verteld.NieuwsFilm

meest populair