'Godzilla x Kong: The New Empire' deelt IMAX-poster van de twee reusachtige monsters

'Godzilla x Kong: The New Empire' deelt IMAX-poster van de twee reusachtige monsters

Eind deze maand zullen de actiefans getrakteerd worden op de blockbuster.

Als je een beetje het filmnieuws hebt gevolgd heb je vast en zeker wel gehoord van de aanstaande blockbuster Godzilla x Kong. Deze film zal eind deze maand te zien zijn. Niet zo heel gek dus, dat we de laatste weken getrakteerd worden op nieuw beeldmateriaal en kiekjes. Nu is het weer raak.

In Godzilla x Kong: The New Empire zullen de twee legendarische monsters hun krachten moeten bundelen. Door de komst van de dreiging in de vorm van Hollow Earth-tegenstanders Shimo en Skar King is niet alleen Skull Island in gevaar, maar ook de mensheid zelf.

Team
King Kong en Godzilla werken nu dus eens een keer samen. In 2021 namen de twee het nog tegen elkaar op, maar nu zit de vork anders in de steel. In de trailer is het duidelijk te zien dat de twee een team vormen.

Wat enigszins wel opmerkelijk is is dat Godzilla nu niet meer blauw maar roze gloeit. Kong zelf beschikt ook over een nieuw wapen, namelijk een soort van boksbeugel die doet denken aan de gigantische mechanische vuist van Thanos.

Poster
Kong pronkt met zijn nieuwe 'speeltje' op de onderstaande IMAX-poster. Natuurlijk is ook Godzilla te zien. Godzilla x Kong: The New Empire van Godzilla vs. Kong-regisseur Adam Wingard is vanaf 28 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair