Anya Taylor-Joy in onwijs strak korset-kiekje: kan ze hier nog wel in ademen?

Anya Taylor-Joy in onwijs strak korset-kiekje: kan ze hier nog wel in ademen?

Sommige mensen vinden het pijnlijk uitzien, anderen nemen het voor haar op.

Anya Taylor-Joy is een van de grootste namen in de filmwereld op dit moment. De jonge actrice weet zowat een rol te bemachtigen in elke film en serie, waaronder Dune Part Two. Deze blockbuster zet ze dan ook in het zonnetje, maar een van haar outfits zorgt wel voor gefronste wenkbrauwen.

Net zoals Zendaya, die in Dune te zien is, is Taylor-Joy te spotten op menig rode loper in bijzondere kledij of jurkjes. Tijdens een recent event had de actrice echter een behoorlijk krap korset aan, dat gigantisch strak lijkt te zitten.

Oncomfortabel
In een van haar meest recente Instagram-berichten deelt Taylor-Joy haar korset-kiekjes met de wereld. Toch vraagt menig persoon zich af of dit niet te strak zit. Zo zijn er reacties te vinden als: "Kan je hier überhaupt nog in ademen?" of "Dit ziet er niet alleen oncomfortabel uit maar ook pijnlijk..."

Er zijn echter ook de menige fans die het voor de actrice opnemen, met berichten als: "Wanneer je een korset goed draagt doet dit absoluut geen pijn" en "Anya is altijd al prachtig en behoorlijk slank geweest, dus dit kost haar geen enkele moeite".

Likes
De kiekjes werden in een mum van tijd maar liefst meer dan 1 miljoen keer geliket. Oordeel je eigen mening door hier te klikken. Later dit jaar zal de actrice weer in een andere mega-blockbuster te zien zijn, namelijk Furiosa.



NieuwsFilm

meest populair