Alan Ritchson onthult nare zijde: Zijn manisch gedrag zorgde voor ontslag stuntman

Alan Ritchson onthult nare zijde: Zijn manisch gedrag zorgde voor ontslag stuntman

Alan Ritchson navigeert zijn acteercarrière en bipolaire stoornis met hulp van psycholoog en omgeving.

De acteercarrière van Alan Ritchson zit in stijgende lijn met films als Fast X en Ghosts of War en natuurlijk zijn rol in de Reacher-serie, Dat komt deels omdat de 41-jarige ster zichzelf nu beter begrijpt.

Alan weet pas sinds een paar jaar dat hij een bipolaire stoornis heeft. Hier in dit artikel van Men's Health vertelt hij dat hij leert navigeren met behulp van een psycholoog. Zo weet hij dat zijn gedrag invloed heeft op zijn werk en zijn privéleven.

Depressief en manisch
Hij zegt: "Als ik me depressief voel, maakt dat niets uit. Ik focus op mijn werk en mensen merken wekenlang niets. Maar als mijn manische kant omhoog komt, word ik obsessief. Alles moet dan beter kunnen."

Alan vertelt dat hij dat had bij het eerste seizoen van Reacher. Hij had steeds discussie met de stuntcoördinator. Als Alan vond dat hij iets wel kon, bleef hij volhouden tot hij zijn zin kreeg. Hij zegt: "Ik had zoiets van: 'Ik doe die f**king stunt'. Dat was manisch gedrag."

Ontslag van stuntman
Dat gedrag leidde tot het ontslag van de stuntcoördinator. Gelukkig wilde hij later weer terugkomen. Alan werkt verder aan het doorgronden van zijn gedragingen, maar zegt dat hij daarbij echt hulp nodig heeft van zijn vrouw, zijn assistent en zijn psycholoog. Meer informatie geeft hij in de onderstaande YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair