'John Wick'-serie komt eraan: keert Keanu Reeves terug als de keiharde Baba Yaga?

'John Wick'-serie komt eraan: keert Keanu Reeves terug als de keiharde Baba Yaga?

Chad Stahelski werkt er op dit moment aan en heeft al de nodige ideeën.

Keanu Reeves was maar liefst vier keer te zien als de geliefde John Wick in de keiharde actiefranchise. Het is vooralsnog niet zeker of het hierbij blijft, maar nu is in ieder geval wel bevestigd dat er nog een John Wick-serie aankomt.

De regisseur van alle films, Chad Stahelski, heeft bevestigd dat ze op dit moment bij studio Lionsgate werken aan een serie. Het is vooralsnog onduidelijk of Reeves hierover terugkeert, maar aangezien het lijkt te gaan om een John Wick-serie lijkt die kans wel tamelijk groot.

Reactie
Een van de grote bazen bij Lionsgate, Michael Burns, liet zich erover uit: "We gaan aan de slag met een serie die een link heeft met de geweldige actie-franchise met Keanu Reeves, maar deze keer gaan we voor een serie".

Dit was al min of meer te verwachten. Stahelski liet al eerder weten dat hij zin had om te werken aan een serie: "We hebben veel gave ideeën. Mijn hersenen draaien nu op volle toeren om weer van allerlei cools te bedenken voor deze nieuwe John Wick-serie".

Toekomst
Reeves zal sowieso nog een keer in de huid kruipen van de 'Baba Yaga' in de spin-off Ballerina, waarin de hoofdrol is weggelegd voor No Time to Die-actrice Ana de Armas. Meer informatie over de John Wick-serie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair