Sarah Michelle Gellar en Selma Blair dik bevriend door iconische filmzoen

Sarah Michelle Gellar en Selma Blair dik bevriend door iconische filmzoen

Selma Blair blikt terug op de iconische kus met Sarah Michelle Gellar in 'Cruel Intentions'.

Het is 25 jaar geleden dat Cruel Intentions werd uitgebracht. Dat tienerdrama werd een succes en was het begin van een hechte vriendschap van Sarah Michelle Gellar en Selma Blair.

Hun zoen in die film was baanbrekend en won een MTV award. Selma zei vorig jaar nog in de onderstaande YouTube-video van SELF: "Er is best veel tong zichtbaar en ik was nog bang dat ik er als een slak uit zou zien. Ik wist niet dat die kus zo iconisch zou worden. Die kus krijgt nog steeds veel lof."

Druk maken
Selma speelde ook in Legally Blonde, Hellboy en After. Selma zei: "Mijn advies aan mijn jongere ik zou zijn: Maak je niet zo druk om wat anderen vinden. We kunnen veel dingen doen."

Ook zei ze: "Ik wist niet dat mijn eerste grote film een zoen met Sarah zou zijn. Elke scène was met haar. Dat was geweldig. Ik hou meer van haar dan ooit. Ik ben het gelukkigste meisje van de wereld."

Pittige handicap
Selma Blair moet het verplicht rustiger aandoen, omdat ze multiple sclerose heeft. Ze vraagt aandacht voor die handicap om het leven van mensen met MS draaglijker te maken. Sarah Michelle Gellar helpt haar al jaren door de pijn van die ziekte heen.



NieuwsFilm

meest populair