Deze X-Man ga je in ieder geval niet zien in 'Deadpool & Wolverine'

Deze X-Man ga je in ieder geval niet zien in 'Deadpool & Wolverine'

Je hoeft geen hoop te vestigen op de Juggernaut van Vinnie Jones...

We moeten met spanning afwachten wie er allemaal in Deadpool & Wolverine gaan opduiken naast Ryan Reynolds als de 'merc with a mouth' en Hugh Jackman als de mutant met de klauwen.

Het tegenovergestelde wordt wel steeds duidelijker, namelijk wie er niet gaan verschijnen. Eentje daarvan is acteur Vinnie Jones, die Juggernaut speelde in het voor velen teleurstellende X-Men: The Last Stand (2006).

Productionele probleempjes
Jones vertelde onlangs dat hij een cameo heeft afgewezen: "Ik sprak met de regisseur en zei dat het zo'n drama is om dat pak mentaal en fysiek aan te trekken. Ik bedoel, het heeft ook zijn mentale tol geëist, want je zit erin en je kunt de hele dag niets doen, behalve met een rietje drinken".

"Dus we konden de deal helaas niet sluiten. Geloof me, 'Deadpool' is min of meer mijn favoriete film aller tijden. Ik wilde het dus heel graag doen, maar ze hadden het budget niet om mij terug in het pak te stoppen".

Vanaf juli in de bioscoop
De afwijzing is opmerkelijk, omdat Jones in 2020 nog keihard uithaalde (lees daar hier meer over) naar het derde deel in de originele trilogie en zei dat hij het personage graag ooit een waardig afscheid wilde geven.



NieuwsFilm

meest populair