Het wordt op en top griezelen met de bioscoopfilm 'Late Night with the Devil'

Het wordt op en top griezelen met de bioscoopfilm 'Late Night with the Devil'

David Dastmalchian in de hoofdrol van deze 100% Rotten Tomatoes scorende horrortopper!

Acteur David Dastmalchian weet als geen ander hoe hij enge en geschifte personages kan neerzetten. Denk bijvoorbeeld maar aan The Dark Knight, Prisoners en Dune. Nu speelt hij de hoofdrol in de horrorfilm Late Night With the Devil.

Dastmalchian kruipt in de huid van Jack Delroy, de talkshow host van de eens zo populaire 'Night Owls'. De cijfers van het programma vallen echter behoorlijk tegen, mede vanwege het feit dat Delroys vrouw een jaar geleden is overleden en hij niet meer echt de oude lijkt te zijn.

Riskante zet
Er doet dan ook een gerucht de ronde dat als Delroy niet snel de kijkcijfers de lucht in weet te krikken dat zijn show dan zal stoppen. Tijdens zijn 1977 Halloween-special besluit Delroy alles op alles te zetten.

Zo nodigt hij meerdere specialisten uit die in contact kunnen komen met overleden personen maar ook een jong meisje dat beweert de duivel te zijn. Delroy denkt zo zijn show te kunnen redden, maar overleeft hij dit zelf wel?

Ontvangst
Late Night With the Devil scoort vooralsnog een perfecte 100% score op Rotten Tomatoes na bijna 40 recensies. Elke horrorliefhebber moet deze dus zeker bovenaan zijn 'te kijken'-lijstje zetten.


Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film te zien zal zijn in Nederland, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair