Bekijk Nicolas Cage in horrorachtige overlevingsfilm 'Arcadian' aan het eind der tijden

Bekijk Nicolas Cage in horrorachtige overlevingsfilm 'Arcadian' aan het eind der tijden

Zijn schulden zijn bijna weg, dus komt de kwaliteit van de films weer terug?

Nicolas Cage kruipt langzaam op uit het dal waarin hij de ene na de andere B-film ophoestte die vaak het witte doek niet eens haalden. Wellicht komt daar verandering in met de release van Arcadian. De trailer kan je hieronder bekijken en die ziet er op zich goed uit.

De post-apocalyptische monsterthriller wordt op 12 april beperkt in de bioscopen uitgebracht. Nog voor het eind van 2024 zal deze voor ons in Nederland beschikbaar zijn via streaming op AMC+ en Shudder.

Verhaal
Cage speelt de rol van Paul, die samenwoont met zijn zonen Joseph (Jaeden Martell) en Thomas (Maxwell Jenkins). 's Nachts verschuilen ze zich voor angstaanjagende entiteiten die buiten ronddolen en op hen jagen.

Maar als Thomas op een dag niet thuiskomt, moet Paul noodgedwongen op een aangrijpend avontuur gaan, weg van de veiligheid van hun boerderij, om zo zijn gezin te kunnen beschermen tegen de wezens.

Comeback
Het is fijn om Cage zijn naam weer te zien bij grotere 'Hollywood'-titels die hem terug op de kaart kunnen zetten, want zijn gunfactor blijft onverminderd groot en wij van FilmTotaal gunnen het hem ook van harte.



NieuwsFilm

meest populair