Vanessa Hudgens is blij dat haar jarenlange relatie met Austin Butler stuk liep

Vanessa Hudgens is blij dat haar jarenlange relatie met Austin Butler stuk liep

Vanessa Hudgens is blij dat haar relatie met Austin Butler is beëindigd na 9 jaar samen, want ze hadden niet genoeg tijd voor elkaar en ze trof daarna wel de juiste persoon.

Vanessa Hudgens en Austin Butler waren voor Hollywood-begrippen lang samen: 9 jaar. De actrice uit Sucker Punch en Bad Boys for Life en de acteur uit Dune: Part Two en Elvis rouwden niet lang na.

Austin is alweer een tijdje gelukkig met model en actrice Kaia Gerber en Vanessa is getrouwd met basketbalster Cole Tucker. Recent vertelde Vanessa in de podcast van She Pivots dat ze blij is dat haar relatie met Austin stuk liep.

Gevormd door missers
Austin en Vanessa werkten hard aan hun carrière en zagen elkaar niet veel. Ze zei: "Mijn karakter is gevormd door eerdere relaties die stuk gingen. Ik moest daardoor evalueren en begrijpen waarom die relaties niet liepen."

Vanessa leerde haar man Cole kennen door een meditatiecursus die zij hard nodig had toen de pandemie begon. Ze zei: "Die relatiebreuk wierp mij naar een speciale plek. Dat is overduidelijk want ik ben nu getrouwd."

Juiste persoon getroffen
Ook zei ze: "Ik zit nu bij de juiste persoon en ben daar zo blij mee. Hij is de meest begripvolle en behulpzame man die ik ken." Meer over het ex-koppel in de onderstaande YouTube-video van What's Trending.



NieuwsFilm

meest populair