Hugh Grant transformeert in ontbijtgranenmascotte Tony de Tijger voor Seinfeld's 'Unfrosted'

Hugh Grant transformeert in ontbijtgranenmascotte Tony de Tijger voor Seinfeld's 'Unfrosted'

Unfrosted speelt zich af in 1963, waar de 'Poptarts' de concurrentie aangaan met Kellogg's en Post om een ??gebakje te creëren dat het ontbijt voor altijd zal veranderen.

Empire Magazine geeft ons de eerste blik op de nieuwste rol van Hugh Grant als Tony de Tijger, de ontbijtgranenmascotte van Kellogg in Unfrosted, geregisseerd door Jerry Seinfeld.

En ondanks dat we de acteur al eerder in onconventionele rollen hebben gezien, zoals een dansende Oompa Loompa in Wonka of slechterik Phoenix Buchanan in Paddington 2, is zijn nieuwe kostuum toch nog even wennen.

Grant heeft een streepje voor bij Seinfeld
Seinfeld, die de speelfilm schreef, regisseerde en er de hoofdrol in speelt, vertelde aan Empire: "Het kostuum was eerlijk gezegd het grootste deel van het geheel en ik ben een grote fan van hem (Hugh Grant)."

Het verhaal van Unfrosted gaat over "ambitie, verraad, suiker en dreigende melkboeren" en voornamelijk het verhaal hoe het populaire merk 'Poptarts' ontstond.

Ontbijt als nooit tevoren
Unfrosted speelt zich af in 1963, waar de 'Poptarts' de concurrentie aangaan met Kellogg's en Post om een soort gebakje te creëren dat het ontbijt voor altijd zal veranderen.



NieuwsFilm

meest populair