Bedenkelijke ontvangst 'Damsel' legt veel druk op volgende Netflix-project van Millie Bobby Brown

Bedenkelijke ontvangst 'Damsel' legt veel druk op volgende Netflix-project van Millie Bobby Brown

De enige titel uit haar carrière die lager staat, is 'Godzilla: King of the Monsters'...

De nieuwste Netflix-film van Millie Bobby Brown, getiteld Damsel, heeft diens 'Rotten Tomatoes'-score binnen en dit roept enige zorgen op over haar volgende project. LET OP: SPOILERS VOLGEN!

Brown brak door dankzij de serie Stranger Things en de Enola Holmes films maakten haar een vaste waarde op het streamingplatform. Allen kenden succes, maar Damsel zou een keerpunt kunnen betekenen.

Prinses versus een draak
De half chronologisch gemonteerde trailer verraadde namelijk al een groot deel van het verhaal (hieronder dus kijken op eigen risico).

Daardoor lijkt de uiteindelijke ontvangst wat magertjes te zijn. Op het moment van schrijven staat de titel kritisch gezien op een voorlopige 'rotten'-score van 59%. Goede hoop komt van het publiek dat 75% geeft.

'The Electric State'
Browns volgende project wordt The Electric State die de negatieve spiraal kan voortzetten. Echter heeft deze wat voordelen die Damsel niet heeft.


Het is ten eerste een bewerking van een graphic novel en heeft dus een gevestigd publiek en staat ten tweede onder leiding van de Russo-broers die natuurlijk eerder bij Marvel grote miljardensuccessen boekten.

NieuwsFilm

meest populair