Sterren bereiden zich vrijelijk voor op de uitreiking van de Oscars: Geen make-up, geen probleem

Sterren bereiden zich vrijelijk voor op de uitreiking van de Oscars: Geen make-up, geen probleem

Ontspannen supersterren oefenen op het podium voor de 96ste Oscars-avond in Los Angeles.

De jaarlijkse Oscar-uitreiking is een ongelooflijk spannend moment voor alle betrokkenen. Daarom oefenen de sprekers nu al op het podium voor de 96ste Oscars-avond die deze zondag plaats zal vinden - en dat levert leuke beelden op in Los Angeles.

Hier in het artikel van People zijn foto's te zien van ontspannen supersterren in lekker zittende kleding. Ook hebben de meesten geen spoor make-up op. Dat is op de avond zelf wel anders. Elk van hen zal door een heel stylingteam onderhanden worden genomen.

Al aan het repeteren
Zo luistert Jennifer Lawrence braaf naar iemand, terwijl ze er nonchalant uitziet. Haar huid oogt vlekkeloos, net als die van Issa Rae en Emily Blunt. Ook zij worden druk oefenend aangetroffen.

Uit de beelden blijkt dat Michael Keaton en Catherine o'Hara uit Beetlejuice op het podium voor een kleine reünie zullen zorgen. De oudere generatie werd verder vertegenwoordigd met Steven Spielberg en Al Pacino. De ervaren ster uit Heat voelde lachend hoe zwaar zo'n Oscar-beeld ook alweer is.

Samen op het podium
Ook America Ferrera en Kate McKinnon uit Barbie zullen samen een award overhandigen. Bij de repetitie waren actiehelden Chris Hemsworth en Dwayne Johnson eveneens aanwezig. Net als de veelzijdige actrices Lupita Nyong'o en Anya Taylor-Joy.



Daarnaast hebben de sterren etentjes samen en worden ze volop voorbereid met schoonheidsbehandelingen en sauna's in hun wellness hotels. In de YouTube-video van Oscars omschrijven sterren in één woord wat zij van die filmprijzen vinden.

NieuwsFilm

meest populair