Zoon van Cillian Murphy pakt eerste grote rol in film van Jenna Ortega en Taika Waititi

Zoon van Cillian Murphy pakt eerste grote rol in film van Jenna Ortega en Taika Waititi

Cillian Murphy houdt zijn gezin uit de spotlights, terwijl zijn jongste zoon steeds meer op de voorgrond treedt met zijn acteerwerk.

Cillian Murphy is dol op zijn gezin en houdt hen bewust zoveel mogelijk uit de buurt van de Britse paparazzi. Nu zijn twee zonen wat ouder worden, denkt de Ierse ster dat ze beter tegen alle aandacht kunnen. En dat is maar goed ook, want Cillian wordt overladen met filmprijzen voor zijn rol in Oppenheimer.

De acteur weet hen op waarde te schatten en zei bij de Palm Springs International Film Awards tegen hen: "Bedankt dat jullie het uithouden met mij. Met de halve ik, de schaduw ik, de afwezige ik en de resten van mij na een filmopname. Jullie zijn er altijd voor me."

Al jaren acteerwerk
Cillian is al meer dan 20 jaar samen met zijn vrouw. Zijn oudste zoon Malachi is 18 jaar en Aran, zijn jongste, is 16 jaar. Bij Aran werd al vroeg duidelijk dat hij zijn vaders genen heeft. Op zijn elfde trad hij al op bij een rondreizend toneelgezelschap als de zoon van Shakespeare in Hamnet.

In 2022 speelde Aran in de film Lola. En recent werd bekendgemaakt dat hij met Jenna Ortega, Amy Adams, Mia Tharia en Taika Waititi zal gaan samenwerken. Hij zal te zien zijn in Klara and the Sun, een verfilming van het boek van Kazuo Ishiguro. Voor Aran zal dit zijn eerste grote filmrol worden.

Vaderschap is luisteren
Cillian zei hier in dit artikel van People over zijn vaderschap: "Het is nuttig om zonen empathie bij te brengen. Het gaat om luisteren, iets dat cruciaal is bij acteren. Als je naar iemand luistert, kun je je emoties leren gebruiken."



Meer in de YouTube-video van On The Red Carpet.

NieuwsFilm

meest populair