Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Drie films die erg positief zijn ontvangen op Rotten Tomatoes.

Er staan enorm veel films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige films op de streamingdienst die het goed doen bij de critici.

The King of Staten Island

Regie: Judd Apatow| Hoofdrollen: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley | Kijk nu



Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z?n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow, Euphoria) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei, The Wrestler, Spider-Man: Far From Home), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley, The Morning Show). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr, F is for Family) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven.

The Swimmers

Regie: Sally El Hosaini | Hoofdrollen: Matthias Schweighöfer, Ali Suliman, James Floyd | Kijk nu



De zussen Yusra en Sarah Mardini ontvluchtten hun geboorteland Syrië in 2015 toen hun huis werd verwoest tijdens de burgeroorlog. Ze reisden naar Libanon en vervolgens naar Turkije, waar ze regelden dat ze met een rubberboot Griekenland werden binnengesmokkeld. De vluchtelingen bevonden zich echter midden op de Egeïsche Zee toen de motor van de overvolle rubberboot uitviel en het tweetal, plus twee anderen die konden zwemmen, verantwoordelijk waren voor het redden van de levens van de opvarenden. Slechts een jaar na hun schrijnende ervaring nam Yusra deel aan twee zwemevenementen op de Olympische Spelen van Rio als lid van het Olympische team van vluchtelingen.

1917

Regie: Sam Mendes| Hoofdrollen: Colin Firth, Benedict Cumberbatch, Richard Madden | Kijk nu



1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen ? waaronder Blake zijn eigen broer.

NieuwsFilm

meest populair