Dit is wanneer 'Godzilla x Kong: The New Empire' in de bioscoop verschijnt

Dit is wanneer 'Godzilla x Kong: The New Empire' in de bioscoop verschijnt

Het is niet zo lang meer wachten tot de nieuwe MonsterVerse-film 'Godzilla x Kong: The New Empire' te zien zal zijn in de bioscoop.

Godzilla en Kong zijn al jaren twee van de populairste monsters en binnenkort komt er een volgende film uit waarin ze allebei te zien zijn. Godzilla x Kong: The New Empire is geregisseerd door Adam Wingard en is het vervolg op Godzilla vs. Kong (2021) en de vijfde film in de MonsterVerse.

Door het succes van Godzilla vs. Kong besliste Legendary om een vervolg te maken. Wingard is terug als regisseur, nadat hij ook de vorige film Godzilla vs. Kong regisseerde, en Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kaylee Hottle hernemen hun rol van de vorige film met onder andere Dan Stevens, Alex Ferns en Fala Chen die zich toevoegen aan de cast.

Verhaal
In Godzilla vs. Kong vochten de twee Titanen nog tegen elkaar, maar in deze film zullen Godzilla en Kong zich moeten verenigen en samen moeten werken om te vechten tegen een onontdekte dreiging die verborgen ligt binnen onze wereld en die hun eigen bestaan - en dat van ons - uitdaagt.

De epische nieuwe film zal verder ingaan op de geschiedenissen van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van onder andere Skull Island, terwijl het mythische gevecht wordt ontrafeld dat heeft geholpen bij het vormen van deze buitengewone wezens en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

Godzilla Minus One
Deze vijfde film van de MonsterVerse is intussen al de 38ste film in de Godzilla-franchise, de 13de film in de King Kong-franchise en de vijfde Godzilla-film die volledig geproduceerd wordt door een Amerikaanse filmstudio. Met het succes van Godzilla Minus One, die onlangs nog een Oscar won, blijft Godzilla heel populair en als deze film goed is, zal dat nog lang blijven.


Takashi Yamazaki, de schrijver en regisseur van Godzilla Minus One, is alvast fan. Hij kreeg de kans om de film vroegtijdig te bekijken en schreef in zijn recensie op sociale media: "Ik kon de grote film vroegtijdig bekijken! Het is heel leuk en prachtig. Zorg ervoor dat je het op het grote scherm bekijkt."

In bioscoop
Lang zullen we niet meer moeten wachten om Godzilla x Kong: The New Empire te kunnen zien, want de film komt uit in de Nederlandse bioscopen op 28 maart, een dag eerder dan in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair