Dromerige Sydney Sweeney als non in de horrorfilm 'Immaculate'

Dromerige Sydney Sweeney als non in de horrorfilm 'Immaculate'

Ook deze clip van de griezelfilm ziet er behoorlijk eng en onheilspellend uit.

Sydney Sweeney is nog niet zo heel lang actief in de filmwereld, maar is nu al niet meer Hollywood uit te denken. De jonge actrice bemachtigt de ene na de andere grote rol. Nu is er weer een clip opgedoken van haar nieuwe horrorfilm, genaamd Immaculate.

In de film kruipt Sweeney in de huid van Cecilia, een gelovige vrouw die een nieuwe functie krijgt aangeboden bij een gerenommeerd Italiaans klooster. Hoewel dit in eerste instantie allemaal goed lijkt te gaan, verloopt het niet zoals gehoopt...

Vreemde gebeurtenissen
Zo komt Cecilia erachter dat zich duistere en gruwelijke dingen in het klooster af spelen. Wanneer zij zelf ook nog eens plotsklaps zwanger wordt, zien sommigen dit als een teken van God. Anderen vrezen voor wat er staat te gebeuren en beginnen Cecilia als een bedreiging te zien.

In de eerste trailer, die nog niet zo heel erg lang geleden verscheen, werd het al snel duidelijk dat dit een film is die de horrorfanaten in de gaten moeten houden. Nu worden we weer getrakteerd op een korte clip.

Beelden
Bekijk de nieuwe verontrustende beelden hieronder, waarvan je weet dat er een 'jump scare' gaat komen...


Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten om Immaculate van regisseur Michael Mohan te zien. De horrorfilm komt eind deze maand namelijk al uit. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de bovenstaande griezelclip.

NieuwsFilm

meest populair