'Deadpool & Wolverine' maakt Marvel Studios helemaal belachelijk

'Deadpool & Wolverine' maakt Marvel Studios helemaal belachelijk

Volgens acteur Karan Soni zit de film vol grapjes over Marvel-superproducent Kevin Feige.

Met Deadpool & Wolverine maakt de superheld van Ryan Reynolds zijn intrede in het Marvel Cinematic Universe. Fans vragen zich al langer af hoe dat precies gaat werken.

In de trailer van vorige maand werd al duidelijk dat het nog steeds om de Deadpool gaat die we kennen, maar de vraag blijft in welke mate hij de studio zelf belachelijk zal maken. Nou, als we acteur Karan Soni (Dopinder) mogen geloven, dan best veel.

Kevin Feige-grappen
"Ryan maakt volledig gebruik van het MCU en speelt met al het speelgoed," zo vertelt Soni aan Collider. "Ze zijn bereid om zichzelf belachelijk te maken, wat belangrijk is. En ik mocht [Marvel Studios-hoofd] Kevin Feige ontmoeten, en ik was erg betoverd."

Hij gaat verder: "[Feige] leek zelf heel enthousiast over wat er gebeurde. En Ryan maakt hem zeker belachelijk op het moment. Er zitten veel Kevin-grappen [in de film]. Je hebt een goed gevoel voor humor nodig en dat heeft hij. Dus dat is cool."

Release
Deadpool & Wolverine wordt geregisseerd door Shawn Levy en komt uit op 24 juli. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Hugh Jackman, Emma Corrin, Jennifer Garner en meer. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair