Vervolg op 'Ready Player One' krijgt hoopvolle update van Steven Spielberg

Vervolg op 'Ready Player One' krijgt hoopvolle update van Steven Spielberg

De regisseur zal ook betrokken zijn bij het tweede deel Ready Player Two!

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat Ready Player One zijn weg naar het filmkijkend publiek vond. Sinds 2020 is de ambitieuze film vrijwel zeker van een tweede deel, maar niemand weet nu echt hoe het daarmee gaat. Regisseur Steven Spielberg schept eindelijk een beetje duidelijkheid!

Ready Player One presteerde hartstikke goed en na twee jaar was de film over VR zeker van een vervolg. Toch blijven updates tot op heden uit.

Gebaseerd op boeken
Steven Spielberg regisseerde het eerste deel en zal als producent betrokken zijn bij Ready Player Two. Beide films zullen dan gebaseerd zijn op een boek, want het vervolg van auteur Ernest Cline kwam in 2020 al uit.

Maar hoe gaat het nu met de ontwikkeling van dat langverwachte tweede deel? Spielberg geeft zelf een update waar we al lange tijd op wachten.

Toekomst
"We bevinden ons in de ontdekkingsfase en we proberen erachter te komen wat de toekomst biedt", onthult de regisseur in gesprek met Showbiz 411.



Ready Player One was een verrassende zet van Spielberg na de wat zwaardere films als Bridge of Spies of The Post. Het bleek een goede keuze, want de sciencefiction heeft wereldwijd $607 miljoen binnengehaald.

NieuwsFilm

meest populair