We kijken massaal uit naar Zendaya's nieuwe film na haar epische rol in 'Dune: Part Two'

We kijken massaal uit naar Zendaya's nieuwe film na haar epische rol in 'Dune: Part Two'

De actrice speelt na haar rol als Chani een bekende tennisster in het sportdrama Challengers.

Zendaya straalt op dit moment als Chani in Dune: Part Two, maar de actrice heeft nog een groot project op de planning staan. Ze is binnenkort te zien in Challengers en die belooft enorm goed te scoren door Zendaya!

Het is een belangrijk jaar voor Zendaya. Op dit moment speelt ze de sterren van de hemel in Dune: Part Two en binnenkort is ze te zien in een nieuwe film.

Scoort goed
En omdat de actrice een grotere rol speelt in het vervolg op Dune, zou dat zomaar eens heel goed kunnen uitpakken voor haar volgende project: Challengers.

Dune: Part Two scoort namelijk de pannen van het dak in de bioscoop op dit moment. Het is nu al de grootste release van 2024 met een openingsweekend die wereldwijd $185 miljoen binnenhaalde.

Driehoeksverhouding
Challengers is de nieuwste film van Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), waarin Zendaya de hoofdrol vertolkt. Door haar rol als Chani kijken we massaal uit naar haar nieuwe werk.



Het romantische sportdrama gaat over tennisster Tashi Duncan (Zendaya) die tijdens een glorieuze carrière langdurig geblesseerd raakt. Dat is niet het enige waar ze mee worstelt; ze is ook verstrikt geraakt in een driehoeksverhouding met twee mannelijke spelers.

NieuwsFilm

meest populair