'The Walking Dead'-ster is de nieuwe Spider-Man in trailer 'The Spider'

'The Walking Dead'-ster is de nieuwe Spider-Man in trailer 'The Spider'

Wat als Peter Parker door de spinnenbeet verandert in een monster?

Het is nog niet 100% zeker of Tom Holland terugkeert als Spider-Man voor meer Marvel-avonturen, maar er komt sowieso een 'Spider-Man'-film aan met The Walking Dead-acteur Chandler Riggs.

Riggs, die in de geliefde zombie-serie te zien is als Carl Grimes, kruipt in de huid van Peter Parker in een film die geen verband houdt of heeft met Marvel of Sony. De trailer maakt dit ook meteen duidelijk.

Wat te verwachten
Zo staat er onderaan de nieuwste trailer: "Deze film is gebaseerd op personages uit de stripboeken The Amazing Spider-Man van Marvel, maar het is een non-profit fanfilm, die niet verbonden en niet afkomstig is van Marvel, Sony of Disney".

Deze film, genaamd The Spider, zal ook meer een horrorvariant zijn dan 'your friendly neighborhood Spider-Man'. Deze is namelijk afkomstig van het YouTube-kanaal Locustgarden, die bekend staat om zijn korte horrorfilms.

Veelbelovend
Ondanks het feit dat het hoogstwaarschijnlijk zal gaan om een filmpje van enkele minuten, wordt het werk van Locustgarden wel sterk onthaald. Zijn shortfilm over een gruwelijke Prinses Fiona uit het Shrek-sprookje werd maar liefst bijna 3 miljoen keer bekeken.


Ook Close Your Eyes is een sterk onthaald horrorfilmpje van Locustgarden. Deze was zelfs te zien op meerdere filmfestivals. Laten we hopen dat The Spider dit werk kan evenaren.

NieuwsFilm

meest populair