Wolfgang, zoon van Eddie van Halen en Valerie Bertinelli, treedt eindelijk op de voorgrond

Wolfgang, zoon van Eddie van Halen en Valerie Bertinelli, treedt eindelijk op de voorgrond

Slash en Wolfgang van Halen traden op bij de Oscars met Ryan Gosling, wat resulteerde in een spectaculair optreden.

Afgelopen weekend waren de muzikanten Slash en Wolfgang van Halen te zien bij het live-optreden van Ryan Gosling bij de Oscars. Het liedje 'I'm Just Ken' kreeg de hele zaal met genodigden aan het dansen. De "KENergy" was waanzinnig, aldus Ke Huy Quan op zijn Instagram. Zelfs de oude, gelauwerde Martin Scorsese glunderde van top tot teen en wiegde mee op de maat van de muziek.

Het liedje was bewust spektakel, vertelde Ryan Gosling. Het moest feest zijn voor iedereen, terwijl zijn beroemde personage tot een eind kwam. Hij zei hier in een interview met e!news: "Alles rond Barbie moest tot een goed eind komen. Er moest aandacht zijn voor de Kens, Slash, enzo."

Aandacht voor anderen
Hieronder in de YouTube-video van e!news vertelt de choreograaf Mandy Moore dat Ryan graag ook aandacht wilde voor Greta Gerwig en Margot Robbie. Daar Mandy met Ryan en Emma Stone aan La La Land werkte, verwerkte zij Emma ook in de choreografie. Ook zijn Slash en Wolfgang te zien in het filmpje.

Muzikant Slash is een van de bekendste gitaristen ter wereld. Hij speelt in de band Guns N' Roses. De andere gitarist, Wolfgang van Halen, is de zoon van actrice Valerie Bertinelli en de overleden gitarist Eddie van Halen uit de rockband Van Halen. Wolfgang heeft zelf een band en heeft al twee albums uitgebracht onder de naam MammothWvH, maar speelde ook in de band van zijn vader.

Gitaarspel in film
Wolfgang is bescheiden en treedt niet veel op de voorgrond. Zijn gitaarspel is overigens door de hele film Barbie te horen, want hij hielp 'even' zijn vriend Mark Ronson. Mark werkt veel samen met anderen en is ook te zien op het podium. Ook componeerde Mark het hele album van Barbie. Meer over de choreografie volgt in de onderstaande YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair