Eerste recensies voor 'The Fall Guy' met Ryan Gosling: IJzersterke ontvangst

Eerste recensies voor 'The Fall Guy' met Ryan Gosling: IJzersterke ontvangst

Gaat dat zien op een groot scherm met je schoot vol snacks...

Het is lang geleden sinds we Ryan Gosling op een slechte film hebben kunnen betrappen (okay, misschien The Gray Man uit 2022) en ook zijn nieuwste titel The Fall Guy gaat daar zeker niet voor zorgen.

Althans, als we de eerste beoordelingen op de beruchte website 'Rotten Tomatoes' moeten geloven. Daar komt de film van regisseur David Leitch (Atomic Blonde, Deadpool 2, Bullet Train) met een knalscore binnen.

Weinig op aan te merken
Na de eerste 30 recensies (waarvan slechts 3 onvoldoende) staat de actiecomedy op een waanzinnige 90% en is daarmee ruim certified fresh.

Critici omschrijven het als een boekwerk vol liefdesbrieven aan stunts, een maker die weet wat het publiek wil en de grootst mogelijke achtbaanrit die je ergens moet bekijken met de grootste bak popcorn die je kunt vinden.

Beknopte synopsis
Wanneer acteur Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) wordt vermist tijdens filmopnames, schakelt regisseur Jody Morena (Emily Blunt) de hulp in van haar ex, voormalig stuntman Colt Seavers (Gosling). Naast stunts op de set moet hij nu ook gaan stunten in het echte leven om een samenzwering op te lossen en de liefde van zijn leven terug voor hem zien te winnen.



NieuwsFilm

meest populair