Zoë Kravitz zet vader Lenny Kravitz flink te kijk met liefde voor doorzichtige shirts

Zoë Kravitz zet vader Lenny Kravitz flink te kijk met liefde voor doorzichtige shirts

Zoë Kravitz plaagt haar vader Lenny Kravitz in haar toespraak tijdens Hollywood Walk of Fame-ceremonie.

Recent kreeg muzikant Lenny Kravitz een Hollywood Walk of Fame-tegel. Zijn dochter Zoë Kravitz kon de gelegenheid niet voorbij laten gaan zonder hem te plagen in haar toespraak.

Zo zei de 35-jarige regisseur en actrice uit The Batman en Fantastic Beasts: "Ik heb gezien hoe je verandert op een mooie manier. Ik heb gezien hoe je hetzelfde blijft bij belangrijke dingen. Ik heb gezien hoe toegewijd je blijft aan je kunst."

Door de kleding heen
Ze vervolgde: "Maar ik heb vooral door je shirtjes heen gekeken. Volgens mijn vader is een shirt geen shirt als je geen tepels ziet. Het bracht me in verlegenheid als je me ophaalde van school. Maar nu zeg ik: 'Je kan het hebben'."

Ook zei ze: "De relatie met je doorkijk-shirtjes is de langste die je hebt - en het werkt voor je. Jullie twee werken goed samen." Bij deze ceremonie was Lenny niet in doorkijk gekleed, maar droeg hij een ander kenmerkend kledingstuk: Een overhemd dat vanaf de borstkas open blijft.

Persoonlijk verhaal
Goede vriend Denzel Washington nam ook de gelegenheid waar om een paar persoonlijke anekdotes te vertellen. Denzel vindt hen broeders - en vindt dat ze voor een tweeling door kunnen gaan. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood is meer te horen.



NieuwsFilm

meest populair