'Wonder Woman'-regisseuse Patty Jenkins gaat alsnog haar Star Wars-blockbuster maken

'Wonder Woman'-regisseuse Patty Jenkins gaat alsnog haar Star Wars-blockbuster maken

Aangezien ze niet meer voor DC werkt heeft ze nu tijd voor andere dingen.

Patty Jenkins werd enige tijd verbonden aan de Star Wars-film Rogue Squadron, maar zij besloot zich te focussen op Wonder Woman 3. Nu dat dit niet doorgaat, keert ze toch terug voor een avontuur in 'a galaxy far, far away'.

Jenkins, verantwoordelijk voor het Wonder Woman-tweeluik, leek terug te keren voor het derde deel. Hier werd echter een streep door gezet toen James Gunn de nieuwe grote baas werd bij DC. Jenkins was een van de eerste grote namen die vertrok.

Andere blockbuster
Dit geeft haar wel de mogelijkheid terug te keren bij Disney en alsnog haar Star Wars-film te maken, dat zich zal focussen op de avonturen van diverse X-Wing piloten. Tijdens een recent interview laat de regisseuse zich hier kort over uit.

"Toen ik 'Star Wars' verliet voor 'Wonder Woman 3' dacht ik bij mezelf: "Misschien kom ik wel terug, zodra 'Wonder Woman 3' is afgerond". Ik had hier ook gesprekken over met Disney, hadden een deal gemaakt en dat was dat".

Toch nog
Jenkins vervolgt: "Toen 'Wonder Woman 3' werd gecanceld, kwam Lucasfilm opnieuw bij me langs om en zei: "He, wij hebben nog een deal!" Dus ik ben hier weer mee begonnen! We zullen wel zien wat er gaat gebeuren". Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair