Eerste recensies voor 'Immaculate' met Sydney Sweeney: top of flop?

Eerste recensies voor 'Immaculate' met Sydney Sweeney: top of flop?

Zo te zien ligt het er een beetje tussenin, al levert de actrice wel een goede prestatie.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over de superheldenfilm Madame Web, waarin Sydney Sweeney een van de hoofdrollen vertolkt. De blockbuster was echter een gigantische flop. Hoe zit het met Sweeney's nieuwste film, Immaculate?

In deze horrorfilm kruipt Sweeney in de huid van de gelovige vrouw Cecilia. Zij krijgt een nieuwe functie aangeboden bij een gerenommeerd Italiaans klooster. Hoewel dit in eerste instantie lijkt op een geweldige kans, blijkt het helaas iets minder mooi te zijn dan gehoopt...

Vreemd
Al snel beginnen zich vreemde dingen af te spelen en komt Cecilia erachter dat zich in haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Daar blijft het niet bij. Cecilia wordt plotsklaps zwanger. Sommigen zien dit als een teken van God, anderen juist weer als de komst van de duivel, waardoor niet iedereen haar goed gezind is...

Eerste recensies
Het Rotten Tomatoes-cijfer is op dit moment een 67% na 12 recensies. 8 hiervan zijn positief, de andere 4 'rotten'. Zo staat er dat het script ietwat rommelig in elkaar steekt en het verhaal het voornamelijk moet hebben van de 'jump scares'.


Wel wordt gezegd dat Sweeney een sterke prestatie levert en het einde van de film er ook mag zijn. Bekijk de trailer van de griezelfilm nogmaals hierboven en lees de eerste recensies hier.

NieuwsFilm

meest populair