Gerucht: Makers 'Jurassic World 4' willen serieus de T-Rex gaan vervangen

Gerucht: Makers 'Jurassic World 4' willen serieus de T-Rex gaan vervangen

En deze tien opties zijn de mogelijke opvolgers van het woeste roofdier...

Het onverwachts aangekondigde Jurassic World 4, dat volgend jaar al moet verschijnen, zal een nieuwe trilogie starten, een compleet nieuwe cast (waarschijnlijk met Scarlett Johansson als leading-lady) introduceren, maar ook een nieuwe catalogus aan dinosaurussen.

En volgens de laatste geruchten gaat scenarist David Koepp ook een wel heel groot risico nemen door de meest geliefde dino van allemaal, de Tyrannosaurus Rex, te evenaren of zelfs helemaal te vervangen.

Zware acceptatie
Rexy, zoals ze liefkozend door fans wordt genoemd, was de hoofd-antagonist in Jurassic Park en The Lost World. Er werd al eens eerder geprobeerd om haar te verdrijven met de komst van de Spinosaurus in Jurassic Park III en de Giganotosaurus in Jurassic World: Dominion.

Geen van allen slaagden er echt in om ons Rexy te doen vergeten. In Jurassic World had ze een heldenrol in de climax, maar tot ieders grote verdriet kwam ze weinig tot niet voor in Fallen Kingdom en Dominion.


Top-10
Het zal dus zeer moeilijk worden om een uiteindelijk schrappen in goede aarde te laten vallen bij de fans. Toch heeft ScreenRant onderstaande lijst onthuld met welke dino's in aanmerking kunnen komen voor de positie.

1: Maip


2: Cryolophosaurus


3: Shantungosaurus


4: Deinocheirus


5: Mapusaurus


6: Deinosuchus


7: Concavenator


8: Oxalaia


9: Tyrannotitan


10: Carcharodontosaurus



NieuwsFilm

meest populair