Marvel Studios bevestigt: Eindelijk komt Nova naar het Marvel Cinematic Universe

Marvel Studios bevestigt: Eindelijk komt Nova naar het Marvel Cinematic Universe

Na jaren van geruchten lijkt een van de bazen van Marvel Studios te bevestigen dat de film er komt.

Nova is een personage dat Marvel Studios al jaren naar live-action probeert te brengen. Maar nu lijkt het ook écht te gaan gebeuren.

Eerder was het al de bedoeling dat het personage zou komen opdraven in Guardians of the Galaxy en in Avengers: Endgame, maar dat kwam er uiteindelijk niet van.

Personage met potentie
Daarnaast liet Marvel-hoofd Kevin Feige in 2018 nog weten dat Nova ontzettend veel potentieel heeft, maar sindsdien hebben we er niets meer over gehoord.

Tijdens een nieuw interview heeft Brad Winderbaum, hoofd van streaming, animatie en tv bij Marvel laten weten dat er nog wel degelijk wordt gewerkt aan Nova:

Vroege fase
"We houden van Nova, en we zijn in de vroege fase van ontwikkeling. Door het nieuwe systeem van Marvel Studios ontwikkelen we meer projecten dan we gaan produceren. En een van die projecten is Nova. Ik hoop dat we hem tot leven kunnen wekken."



Nova is een creatie van Marv Wolfman en John Buscema en maakte zijn eerste opwachting in de Marvel Comics in 1976.

Maar wanneer?
De Richard Rider is het laatste overlevende lid van de Nova Corps. en maakte de laatste jaren zijn opwachting in animatievorm en grotere stripreeksen van Marvel.



Het is nog onduidelijk wanneer we een film of serie over Nova precies kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair