Goed nieuws voor actie-sequel 'The Accountant 2' met Ben Affleck

Goed nieuws voor actie-sequel 'The Accountant 2' met Ben Affleck

Acteur J.K. Simmons weet meer over de status van de film.

Nog maar een week geleden werd gemeld dat Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons en Cynthia Addai-Robinson allen officieel terugkeren voor een vervolg op The Accountant voor Amazon en MGM Studios.

En nu weten we meer over de opnames. Tijdens een recent interview in het kader van het tweede seizoen van Invincible liet Simmons namelijk weten dat de opnames spoedig zullen beginnen.

Flinke vaart
Simmons wilde er het volgende over kwijt tijdens een gesprek met Collider:

"Ik ga over een week naar Los Angeles om te repeteren en mijn aandeel te filmen. Ik weet het niet eens zeker, maar volgens mij starten ze begin volgende week, en film ik de week erna mijn bijrol."

Achter de schermen
Over een mogelijke sequel wordt al jaren gesproken, maar telkens kwam het er maar niet van. Maar nu gaat het plots allemaal erg snel.



Gavin O'Connor keert terug als regisseur en zal een script verfilmen van Bill Dubuque, die ook het verhaal van deel 1 schreef.

Autistische boekhouder
Affleck speelt opnieuw de rol van Christian Wolff, een zeer vaardige boekhouder met autisme die tevens dienst doet als forensisch boekhouder voor criminele organisaties.



Het vervolg begint naar verluidt wanneer het personage van Simmons op mysterieuze wijze wordt omgebracht. Wolff wordt ingehuurd om de moord op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair