Elizabeth Hurley over de "perverse scènes" die ze opnam voor de film geregisseerd door haar zoon

Elizabeth Hurley over de "perverse scènes" die ze opnam voor de film geregisseerd door haar zoon

Uit de kleren gaan met een andere vrouw terwijl haar eigen zoon achter de camera staat...

Elizabeth Hurley brak al begin jaren negentig door als actrice, maar de laatste jaren staat ze voornamelijk bekend om haar 'pikante kiekjes'. Voor de film van haar eigen zoon maakte ze echter als het ware een mix van de twee, waar ze zich nu over uitlaat.

Hurley, die vandaag de dag 58 jaar oud is, maakte vorig jaar de film Strictly Confidential. Deze werd gemaakt door haar zoon, Damian Hurley. Enkele scènes in zijn regiedebuut zorgen wel voor gefronste wenkbrauwen.

Pervers
In de film gaat de actrice namelijk uit de kleren voor een seksscène. De nodige kijkers noemen dit pervers en beschamend, maar Elizabeth laat nu weten waarom zij hiermee akkoord ging en dit zelfs bevrijdend noemde.

Zo begint ze: "De dingen die ik in deze film moest doen heb ik gedurende mijn carrière niet vaak gedaan. Ik wist echter dat mijn zoon goed voor me zou zorgen. Tijdens deze scène voelde ik me dan ook altijd veilig".

Resultaat
Hurley vervolgt: "Ik wist vooraf al dat hij me zou bijstaan en dat hij dit goed in elkaar zou zetten zonder dat ik me ergens voor hoef te schamen of druk om moet maken. Op die manier was het best bevrijdend om dit met je familie te doen. Ik zal het misschien zelfs nog wel eens doen".


"De showbusiness heeft altijd al een deel uitgemaakt van mijn leven, dus dit is voor mij ook heel normaal. Mijn zoon neemt zelfs soms foto's van mij die daarna op Instagram worden gepost. We hebben veel vertrouwen in elkaar".

Ongemakkelijk
Toch zijn er op sociale media veel reacties te vinden van kijkers die gechoqueerd zijn door de scène. Zo zegt een iemand: "Dat moet raar zijn, je zoon die je filmt tijdens een seksscène..." en "Ja, ze is 'hot', maar dit is gewoon oncomfortabel" of nog "In het script van je eerste film is er een seksscène van je moeder met een andere vrouw? Sorry maar dat is ziek".



NieuwsFilm

meest populair